De Zilte Chef Foodtruck Culinair genieten op jouw evenement

Bij De Zilte Chef Foodtruck geloven we in het creëren van unieke herinneringen door middel van (h)eerlijk eten.

Tuinfeest, jubileumviering, BBQ, communiefeest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest, een gezellig samenzijn met familie of buren – wij ontzorgen je graag. 

We bereiden ambachtelijk en met passie gerechten voor jouw evenement en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. 

Van Vlaamse friet met Vlaams stoofvlees of Oosters buikspek tot smaakvolle sauzen en toppings, alles wat we serveren is met liefde en zorg bereid. 

Ook heerlijk zijn onze zoete zaligheden zoals versgebakken Brusselse wafels, appel- en wortelcake, ouderwets lekkere pannenkoeken en oliebollen.

Wij maken alles met verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen, zodat de natuurlijke smaak in de schijnwerpers staat. 

Allergievriendelijk: we begrijpen de diverse behoeften van jouw gasten. Daarom bieden we allergievriendelijke opties zodat iedereen kan genieten zonder zorgen. 

Of je nu een informeel buurtfeest, een bedrijfsevenement, of een elegant huwelijksfeest organiseert, onze foodtruck past zich aan jouw specifieke wensen en thema aan. 

Laat de afwas maar aan ons over. Jouw enige taak is genieten van heerlijk eten en het feest vieren!

Onze gerechten

Bolle's Loaded Fries

Onze Bolle’s Loaded Fries zijn de ster van ons menu. Gemaakt van de beste Agria-aardappelen uit de Zeeuwse polder, vormen ze de perfecte basis voor een onweerstaanbare smaakervaring. Kies uit een verscheidenheid aan huisbereide toppings, waaronder:

Vlaams stoofvlees met Belgische mayonaise
Een Belgische klassieker die smelt op je tong.

Oosters buikspek met pittige komkommer en gebakken uitjes
Een avontuurlijke combinatie van smaken die je zintuigen prikkelen.

Chili Sin Carne met zure room en guacamole
Een vegetarische optie vol smaak en textuur.

Zilte's Broodje warm vlees

Onze Zilte’s Broodjes bieden een heerlijke variatie aan warm vlees en toppings, waaronder:

Pulled pork met koolsla en pittige BBQsaus
Een smaakexplosie van sappigheid en pit.

Oosters buikspek met pittige komkommer en gebakken uitjes
Exotische smaken in elke hap.

Gebakken falafel met gerookte paprikasaus
Een knapperig, vegetarisch genot.

 

Menu naar jouw wensen

Bij De Zilte Chef Foodtruck streven we ernaar om van elke gelegenheid iets bijzonders te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te bespreken en samen een menu samen te stellen dat aan al jouw wensen voldoet. Laat ons de magie toevoegen aan jouw feest! Naast onze heerlijke frietjes en broodjes bieden we ook een scala aan andere lekkernijen voor jouw evenement, waaronder:

Koude en Warme Hapjes
Verwen je gasten met smaakvolle tapasplanken, belegde broodjes en wraps of een complete picknick.

BBQ met de Kamado
Laat ons de grillmeesters zijn op jouw feest met onze keramische Kamado BBQ. Met heerlijk inlands vlees, en vers gesneden salades en smakelijke sauzen.

Zoete zaligheden
Sluit je maaltijd af met zoete lekkernijen zoals huisgemaakt vanille softijs of sundae met mango of aardbei, smeuïg plaatgebak met appel-, wortelcake en brownies, verse Brusselse wafels en pannenkoeken met een scala aan toppings

Foodtruck boeken

Wat hebben wij nodig als je onze foodtruck inhuurt? Voldoende stroomvoorziening, stromend water op loopafstand, een vlakke staanplaats voor de foodtruck en indien nodig een parkeerplaats voor een extra bus. Een toiletgebouw in de buurt. 

Je huurt onze foodtruck inclusief personeel en maakt vooraf afspraken over welke gerechten of producten we serveren. We bespreken al je wensen en daarna ontvang je een offerte per e-mail. Als alles naar wens is dan bevestig je de offerte door die getekend aan ons terug te sturen.

Lege foodtruck huren

Je huurt onze foodtruck zonder personeel en gebruikt de truck om zelf in te koken of bakken. Hierbij geldt altijd een borgsom. Je kunt ook deels het werk door ons laten doen zoals het schoonmaken. We bespreken al je wensen en daarna ontvang je een offerte per e-mail. Als alles naar wens is dan bevestig je de offerte door die getekend aan ons terug te sturen. 

Ik wil boeken!

Ik heb vragen!

Heb je andere wensen of ideeën voor je evenement of activiteit? Heb je vragen, bijvoorbeeld over ons aanbod of beschikbare data/tijden? Neem dan contact met ons op. Bel of stuur een WhatsApp bericht of sms naar 06-40016766 en we helpen je graag.